2019. dec 23.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK FÉRFIAKNAK

írta: Kincses Demeter Monika
KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK FÉRFIAKNAK

Blogmas#21

Gondban vagy mit vegyél a párodnak, apukádnak vagy a többi férfirokonnak Karácsonyra? Elérkeztek az utolsó napok, hogy még beszerezd az ajándékokat, de izgulsz, mert nem tudod mit vegyél? Menő ajándék kell, aminek biztosan örül! Le a bögrékkel, zoknikkal és egyéb elcsépelt ajándékokkal! Most következzenek olyan ötletek, amik mind abból indulnak ki mit is imádnak a férfiak igazán!

Gamereknek optikai egér

Képtalálatok a következőre: gamer optikai egér"

Ha van a családban olyan fiatal férfi rokon, kolléga, akit meg szeretnél ajándékozni, és tudod róla, hogy imádja a videojátékokat, akkor megfelelő ajándék lehet számára egy igazi gamer egér. Nálam az öcsém ilyen nagy fan, ő ezt kért karácsonyra.

Sportrajongóknak kerékpár javító szett

Ha nem akarod óriási kiadásokba verni magad idén, ami az ajándékokat illeti, de tudod az illetőről, hogy imád kerékpározni, akkor biztosan örülne egy kerékpárjavító szettnek. Nem vagyok a nagyon drága vagy hasznavehetetlen ajándékok híve, de egy ilyen szettnek bárhol hasznát veheti, ha elakad az úton a bringával.

Foci rajongóknak "atom menő" söröskorsó

Izmos söröskorsó

Ha tudod az ajándékozottról, hogy nagy focirajongó és imád meccset nézni, nem csak focizni, akkor a meccsekhez elengedhetetlen egy kényelmes kanapé, egy tál finom chips és persze a jó sok sör meg a haverok, akik átruccannak. Így egy klassz söröskorsónak biztosan örülne a párod, ha mindig eszébe jut, hogy támogatod a hobbiját.

Star Wars és zenerajongóknak hangszórót!

Star wars és zene mánia? Ha ez a kettő jellemzi a férfi ismerősödet imádni fogja ezt a gyalogosztagos hangszórót. Ezzel szerintem nem lehet mellé lőni.

Ezermestereknek szerszámkészlet

Képtalálatok a következőre: szerszámkészlet"

Ha a párod imád barkácsolni és tudod, hogy még csomó szerszámja hiányzik, vehetsz neki szerszámkészletet. Tudom, ez nem épp az olcsó árkategória, de kisebb készletekben is gondolkodhatsz, ugyanis szerszámból sosem elég. Vegye csak meg magának nyugodtan a drágább eszközöket, de gondolj bele milyen jó érzéssel fogja eltölteni, hogy imádott asszonya vette neki a csavarhúzót.

Kalandoroknak vízálló hátizsák

Nincs rossz idő, csak rossz ruha, szokták mondani a norvégok és milyen igazuk van. Ki mondta, hogy ha esőre áll akkor a férfiakat ez megakasztja a kalandor vágyuk kiélésében? Persze ha számodra aggodalommal teli, hogy megázik a túrázás során remek ajándék lehet neki egy vízálló hátizsák. Ha nincs ennyi pénzed, akkor még mindig vehetsz neki egy szebb és nagyon praktikus kulacsot az útra.

Fotósoknak képkeretes fényfüzér

Ha a párod fotózik, akkor a következő ötlet biztosan megríkatja. Vegyél egy ilyesmi fényfüzért és nyomtasd ki kicsiben a legjobb képeit, vagy azokat, amiről tudod, hogy nagyon büszke rájuk, így mindig nézegethetitek, mennyit fejlődött az évek során.Fontos, hogy tedd hozzá mennyire tetszenek a képei, melyiket miért szereted és hogy mennyire büszke vagy rá. Ennél nincs személyesebb és értékesebb ajándék, amit egy fotós kaphat a párjától.

Képregény mániásnak Batman lámpa

Ha tudod az emberedről, hogy imádja a Batmant, akkor ez egy kihagyhatatlan ajándék.

Végezetül most jöjjenek olyan ötletek, amik abból indulnak ki, hogy nem tárgyat, hanem élményt adjunk ajándékba:

1. Mozijegy a régen várt filmjére

Vedd meg előre a mozijegyet, amire tudod, hogy el szeretne menni és csomagold be neki a fa alá.

2. Szabadulós játék

Most igen népszerű, már én is vettem részt hasonlón és remek csapatépítőnek is!

3. Gokart a Hungaro ringen

4. Repülés Esztergom felett

5. Fél napos rafting

Remélem tudtam segíteni, hogy a megfelelő ajándék ötletet megtaláld, vagy legalább inspirálódj valamilyen irányba! Kellemes ajándékbeszerzést!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá