A boldog és kiegyensúlyozott élet mindennapi receptjei

kincsesdmonika

12 TIPP, HOGY VÉGLEG ABBA HAGYD A HALOGATÁST

2020. január 22. - Kincses Demeter Monika

Képtalálatok a következőre: procrastinating"

Kép forrása

Újév, új évi fogadalmak majd jön a halogatás és az év végi csalódottság, hogy nem sikerült megvalósítani őket. Ismerős? Szinte mindenkinél szokás újévkor fogadalmakat tenni, amit megtenni nem is olyan nehéz dolog, viszont következetesen kitartani mellette és végig csinálni már csak keveseknek sikerül. Mégis miért történik ez folyton? Miért hagyjuk abba, amit annyira szeretnénk, és miért kezdjük el mégis halogatni a megvalósítását?Ma elhoztam neked azt a jól bevált stratégiám, ami segít neked is leküzdeni a folytonos halogatást és végre sikeres lehetsz az álmaid megvalósításában!

Tovább

5 REMEK TIPP CSERNUS DOKITÓL, HOGY ELÉRD A LELKI BÉKÉT

Könyvajánló

Képtalálatok a következőre: csernus imre egy életed van"

Kép forrása

Huszonhatezer napod van itt a Földön. Soknak tűnik vagy kevésnek? Jó életet akarsz, vagy átlagosat? Akárhogy is töltöd el, biztos, hogy eltelik. Azonban nem mindegy, hogy hogyan. Boldog akarsz végre lenni, vagy csak vegetálsz? Ha képes vagy elfogadni végre önmagad neki állhatsz az igazi életet megtapasztalni. Az életedben egyetlen dolog fontos: Élsz-e a változtatás lehetőségével, vagy a halálos ágyadon akarsz rájönni, már túl késő…

Tovább

HURRÁ KARÁCSONY!

Blogmas #25

7_1.jpgA mai nappal hivatalosan is Karácsony van, már nem csak a szívekben, hanem naptárilag is. A mai nappal befejeződik a Blogmas sorozatom és elkezdődik az aktív pihenés a következő időszakra, hogy januárban újult erővel vágjak bele a céljaim megvalósításába. De most egy érdekes dolgon tűnődtem.

Tovább

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK FÉRFIAKNAK

Blogmas#21

Gondban vagy mit vegyél a párodnak, apukádnak vagy a többi férfirokonnak Karácsonyra? Elérkeztek az utolsó napok, hogy még beszerezd az ajándékokat, de izgulsz, mert nem tudod mit vegyél? Menő ajándék kell, aminek biztosan örül! Le a bögrékkel, zoknikkal és egyéb elcsépelt ajándékokkal! Most következzenek olyan ötletek, amik mind abból indulnak ki mit is imádnak a férfiak igazán!

Tovább

AZ 5 LEGFINOMABB SÜTIRECEPT KARÁCSONYRA

Blogmas #18

florentin.jpgHa Karácsony, akkor meleg sütő melletti álldogálás egy forró citromos teával. Nekem legalábbis Szenteste előtt már így telik a napom. Jól esik a kinti hideg helyett a meleg sütő mellett lenni és várni a mennyeibbnél mennyeibb illatokat.

Te is szívesen teszel-veszel ilyenkor a konyhában?
Akkor ezeket a recepteket egyenesen imádni fogod!

Tovább

A 10 LEGSZEBB KARÁCSONYI ZENE, AMIT MINDENKÉPP HALLGATNOD KELL

Blogmas #17

 

Nem tudom Te hogy vagy vele, de szerintem nincs Karácsony jellegzetes ünnepi zenék nélkül. Minden évben érdemes felfedezni az újakat, de a régi klasszikusokat is ér hallgatni. Ma elhoztam neked a kedvenc zenéimből egy válogatást és pár új zenével is gyarapodott a repertoárom. :D

Tovább

ÖKOKARÁCSONY, AVAGY 5 TIPP A KÖRNYEZETTUDATOSABB ÜNNEPÉRT

Blogmas #15

9_1.jpgFogyasztói társadalom, pazarlás. Szerencsére megmozdult valami az ellenkező irányba és idén már többen törekszenek a fenntartható Karácsonyra. Ha Te is szeretnél környezettudatosabb ünnepeket, íme az 5 tippem, amiket érdemes megfontolni:

Tovább