A boldog és kiegyensúlyozott élet mindennapi receptjei

kincsesdmonika

25 MÓDSZER, HOGYAN EGYSZERŰSÍTSD AZ ÉLETED

2020. február 19. - Kincses Demeter Monika

Képtalálatok a következőre: easy life tipps

Képzelj el egy olyan életet, ahol van időd az étkezéseket csendben és nyugalomban eltölteni. Minden étkezésre volt időd készíteni magadnak egészséges menüt, így majd ki csattansz az egészségtől. Átlátható és egyszerű háztartásod és ruhatárad van, ahol mindig mindent megtalálsz. Rengeteg önfejlesztő könyvet olvasol, hétről hétre gyarapszik azoknak a könyveknek a száma, amit elolvastál. Mindig képben vagy, van miről beszélgetni veled. Már majdnem összegyűjtötted álmaid autójára a pénzt, nincsenek anyagi gondjaid, van elég vésztartalékod és megtakarításod. Ha akarnád egy önálló vállalkozást is elindíthatnál, mert annyi félretett pénzed van. Ez jellemző az életedre?

Tovább

ÍGY GYŐZD LE A SZORONGÁST 18 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

Képtalálatok a következőre: szorongás

Függőségek, önpusztítás jellemez, Számtalanszor előjövő indokolatlan félelem gyötör, ami nem hagy nyugodni, idegessé, feszültté tesz és magadtól nem feltétlenül a legjobb stresszoldó megoldást választod, így azon kapod magad, hogy függőségek és önpusztítás jellemez. Szorongsz. Ne aggódj nem vagy ezzel egyedül, a világ népessége 25%-ának életében legalább egyszer előfordul, de főképp a nőknél jelentkezik.Semmi baj, ha te is ezzel küzdesz, íme a jól bevált megoldások a szorongás ellen.

Tovább

ÍGY ÉLD AZ ÉLETED MEGBÁNÁS NÉLKÜL

Képtalálatok a következőre: regret"

 

Az életednek mindig vannak főbb állomásai, amikre visszaemlékezve azt mondod: Ez egy fontos fordulópont volt, ami megváltoztatta az életem és ma azért tartok ott, ahol. Lehet, hogy megbánás nélkül gondolsz vissza rá, de lehet, hogy nem. Számomra több ilyen pont is volt az életemben, de amiket egyértelműen kiemelnék, azok valamilyen szerettem halála. Ilyenkor ugyanis megpróbálok bele gondolni az életükbe, miért haltak meg olyan korán, mit tehettek volna másként, mit rontottak el, és ezekből próbálok tanulni. Aki követi a blogom, az tudja, hogy amikor a papám meghalt és láttam, hogy élete során mennyi mindent nem tett meg, amit szeretett volna, hirtelen rádöbbentem, nem szeretném én is elkövetni ezt a hibát, én úgy szeretnék élni, hogy a halálos ágyamon azt mondhassam: Nem bántam meg semmit. Jelentem, eddig ez egész jól sikerült is.

Tovább

12 TIPP, HOGY VÉGLEG ABBA HAGYD A HALOGATÁST

Képtalálatok a következőre: procrastinating"

Kép forrása

Újév, új évi fogadalmak majd jön a halogatás és az év végi csalódottság, hogy nem sikerült megvalósítani őket. Ismerős? Szinte mindenkinél szokás újévkor fogadalmakat tenni, amit megtenni nem is olyan nehéz dolog, viszont következetesen kitartani mellette és végig csinálni már csak keveseknek sikerül. Mégis miért történik ez folyton? Miért hagyjuk abba, amit annyira szeretnénk, és miért kezdjük el mégis halogatni a megvalósítását?Ma elhoztam neked azt a jól bevált stratégiám, ami segít neked is leküzdeni a folytonos halogatást és végre sikeres lehetsz az álmaid megvalósításában!

Tovább

5 REMEK TIPP CSERNUS DOKITÓL, HOGY ELÉRD A LELKI BÉKÉT

Könyvajánló

Képtalálatok a következőre: csernus imre egy életed van"

Kép forrása

Huszonhatezer napod van itt a Földön. Soknak tűnik vagy kevésnek? Jó életet akarsz, vagy átlagosat? Akárhogy is töltöd el, biztos, hogy eltelik. Azonban nem mindegy, hogy hogyan. Boldog akarsz végre lenni, vagy csak vegetálsz? Ha képes vagy elfogadni végre önmagad neki állhatsz az igazi életet megtapasztalni. Az életedben egyetlen dolog fontos: Élsz-e a változtatás lehetőségével, vagy a halálos ágyadon akarsz rájönni, már túl késő…

Tovább

HURRÁ KARÁCSONY!

Blogmas #25

7_1.jpgA mai nappal hivatalosan is Karácsony van, már nem csak a szívekben, hanem naptárilag is. A mai nappal befejeződik a Blogmas sorozatom és elkezdődik az aktív pihenés a következő időszakra, hogy januárban újult erővel vágjak bele a céljaim megvalósításába. De most egy érdekes dolgon tűnődtem.

Tovább

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK FÉRFIAKNAK

Blogmas#21

Gondban vagy mit vegyél a párodnak, apukádnak vagy a többi férfirokonnak Karácsonyra? Elérkeztek az utolsó napok, hogy még beszerezd az ajándékokat, de izgulsz, mert nem tudod mit vegyél? Menő ajándék kell, aminek biztosan örül! Le a bögrékkel, zoknikkal és egyéb elcsépelt ajándékokkal! Most következzenek olyan ötletek, amik mind abból indulnak ki mit is imádnak a férfiak igazán!

Tovább

AZ 5 LEGFINOMABB SÜTIRECEPT KARÁCSONYRA

Blogmas #18

florentin.jpgHa Karácsony, akkor meleg sütő melletti álldogálás egy forró citromos teával. Nekem legalábbis Szenteste előtt már így telik a napom. Jól esik a kinti hideg helyett a meleg sütő mellett lenni és várni a mennyeibbnél mennyeibb illatokat.

Te is szívesen teszel-veszel ilyenkor a konyhában?
Akkor ezeket a recepteket egyenesen imádni fogod!

Tovább